RUGAMINTE

Pentru ca nu dorim sa avem cliente nemultumite sau dezamagite, va anuntam ca de acum inainte vom depune toate eforturile pentru a realiza fotografii cat mai in detaliu cu produsele pe care le vom pune la vanzare pe blog (pentru a evita aglomerarea site-ului, nu vom posta toate fotografiile pe care le vom avea la dispozitie). De aceea va rugam insistent ca atunci cand aveti vreun dubiu (oricat de mic) in a cumpara unul dintre produsele noastre sa cereti cat mai multe detalii, informatii si chiar fotografii cat mai detaliate pentru a fi convinse ca veti primi calitatea promisa si pentru a fi si noi, la randul nostru, cu sufletul impacat ca nu va veti simti nicicand inselate de catre echipa Wag's 44.

Ne dorim ca toate clientele noastre sa poarte cu placere produsele cumparate de la noi, fie haine, fie accesorii si daca se va intampla ca intr-un sir de fotografii sa fiti de parere ca am ratat un unghi important, aveti incredere sa apelati la noi pentru a cere toate detaliile si imaginile dorite. De aceea, insistam ca atunci cand exista o nemultumire, sa fiti deschise pentru a gasi impreuna solutia optima astfel incat voi, clientele, sa aveti cel mai mult de castigat.

Cumparaturi placute si o toamna macar la fel de frumoasa ca cea de pana acum!
Echipa Wag's 44

2 comentarii:

Mihaela Pojogu spunea...

E de admirat ceea ce ati scris voi aici, mai ales: " sa fiti deschise pentru a gasi impreuna solutia optima ".
.. ce bine ar fi ca toate magazinele virtuale sa mearga pe aceleasi principii, eu una m-am confruntat ca si client cu o problema care a ramas in aer cu una din vanzatoarele de pe blogspot...am scris si pe blogul meu despre problema ..

Felicitari!

Wag's44 spunea...

Ne pare rau ca trebuie sa existe si astfel de situatii, noi cel putin facem tot posibilul sa le evitam. Iti multumim mult pentru mesaj si iti dorim sa nu mai ai parte de astfel de experiente niciodata.