Bine v-am gasit pe Wag's 44!




Fie ca esti adepta stilului vintage, retro sau ca iti place sa fii in pas cu moda si cu tendintele ei, Wag's 44 a luat nastere pentru tine. Ne ocupam de idei de tinute, idei de combinatii pentru outfituri de efect si nu ezitam sa iti dam sfaturi in ceea ce priveste combinarea culorilor, a materialelor, etc. Daca ai un articol vestimentar preferat pe care nu stii cu ce sa il porti, te asteptam sa ne scrii ca sa te putem sfatui cat mai bine.
Daca doresti sa iti reinnoiesti garderoba cu haine vintage, te asteptam sa comanzi produsele oferite de noi. Iti dam tinute complete pe care sa le intregesti cu accesorii unicat in cel mai original mod si la cele mai bune preturi.
Salutari si sa auzim numai de bine!
Echipa Wag's 44

5 comentarii:

Adi spunea...

Buna ziua, m-ar interesa care este politica boutique-ului d-vostra, dc acceptati si schimburi pentru produsele disponibile(cu produse de egala valoare, bineinteles) sau va rezumati strict la vanzare.
Va multumesc, o zi frumoasa va doresc!

Wag's44 spunea...

Buna, Adi. Din pacate nu acceptam schimburi. O zi frumoasa si tie.

Anonim spunea...

Vreau si eu sa cumpar doua perechi de cercei insa nu prea gasesc adresa de mail. Astept mail pe miriamsimona@yahoo.com

Misa spunea...

salut echipa wag 44. daca se poate, o mica curiozitate pentru dumneavostra. de unde gasiti voi haine asa frumuoase? se gasesc asa shop-uri in Romania?
oricum vreau sa va felicit, aveti niste haine intr-adevar speciale si reusiti niste combinatii de culori si materiale extraordinare.

so, keep up the good job!

Wag's44 spunea...

Buna! Iti multumim pentru urari si pentru aprecierea ta. Ca sa iti raspund am sa iti spun ca unele haine sunt aduse din afara, altele au fost chiar si din garderoba personala, asa cum se intampla multor fete sa isi cumpere ceva si sa ajunga acasa sa isi dea seama ca nu le mai plac, si in general pe unde mergem in vacante prin strainatate sau in Romania tot timpul ni se leaga cate ceva de mana. Echipa WAGS44 iti multumeste inca odata, si daca iti place ceva te invitam la noi pe site pentru o sesiune de shoping cu mult bun gust. O zi minunata!